cropped-Insidico-Logo-bijela-pozadina.png

Zašto je Insidico pravi izbor za Vašu građevinsku tvrtku?

Sadržaj:

U dinamičnom građevinskom sektoru, gdje tehnološki napredak oblikuje metode i prakse, sektor se neprestano mijenja kako bi zadovoljio potrebe suvremenog društva. Upravljanje gradilištima i građevinskim tvrtkama postaje složenije i zahtjevnije, a građevinske tvrtke koje se oslanjaju isključivo na pohranu dokumenata u papirnatom obliku, putem mnogobrojnih Excel tablica ili koristeći razna neadekvatna rješenja, suočavaju se s izazovom pretraživanja, organizacije i održavanja tih materijala. Digitalizacija, s obzirom na ove izazove, postaje ključna. U tom kontekstu aplikacija Insidico pojavljuje se kao napredno digitalno rješenje koje može pomoći građevinskim tvrtkama da se prilagode suvremenim zahtjevima industrije.

Kako Insidico preoblikuje građevinski sektor?

Insidico, kao rješenje za bržu prilagodbu digitalnom dobu, nudi set alata i funkcionalnosti koje mogu značajno poboljšati način na koji građevinske tvrtke posluju.

Napredna analitika i izvještavanje

Korištenjem Insidico aplikacije, građevinske tvrtke mogu koristiti naprednu analitiku za dobivanje uvida u različite aspekte svog poslovanja. To im omogućava da donose informirane odluke, identificiraju potencijalne probleme i optimiziraju poslovanje.

Digitalna dokumentacija i komunikacija

Smanjujući potrebu za fizičkim dokumentima, Insidico olakšava suradnju među timovima i omogućava brz pristup svim potrebnim informacijama. Osim toga, mogućnost digitalne pohrane smanjuje rizik od gubitka ili oštećenja dokumenata.

Praćenje gradilišta u stvarnom vremenu

Insidico omogućava praćenja aktivnosti na gradilištu u stvarnom vremenu, omogućavajući tvrtkama da brzo reagiraju na promjene, smanjujući vjerojatnost pogrešaka i osiguravajući kontinuiranu komunikaciju između različitih timova.

Sigurnost i integritet podataka

Kroz visoke sigurnosne standarde, Insidico štiti osjetljive podatke i informacije, osiguravajući da su podaci sigurni od neovlaštenog pristupa i potencijalnih cyber prijetnji.

Prilagodljivost i skalabilnost

Bez obzira na veličinu gradilišta ili tvrtke, Insidico nudi prilagodljiva rješenja koja se mogu skalirati prema potrebama korisnika, osiguravajući da svaka tvrtka, bez obzira na svoju veličinu, može maksimalno iskoristiti prednosti digitalizacije.

Moduli koji čine razliku

Kroz intuitivno korisničko sučelje i modularnu strukturu, tvrtke sada imaju mogućnost prilagodbe i skaliranja prema svojim specifičnim potrebama. Brojni moduli koje nudi ne predstavljaju samo napredni alati, već i temelj za optimizaciju poslovnih procesa u građevinskoj industriji.

Zaposlenici:

Kroz modul “Zaposlenici” korisnici mogu unositi sve podatke o svojim zaposlenicima. Bez obzira radi li se o osnovnim kontaktnim informacijama, specifičnim vještinama zaposlenika ili njihovim radnim satima, sve je lako unositi i ažurirati. Unos podataka je pojednostavljen, a korisničko sučelje intuitivno.

Prikaz sučelja zaposlenici - Insidico

Modul je osmišljen kako bi omogućio lako praćenje radnog vremena, pohranu važnih dokumenata te učinkovito upravljanje. Vizualni prikazi, kao što su grafikoni i tablice, omogućavaju brže razumijevanje radne dinamike, identificirajući potencijalne prekomjerne radne sate ili neiskorištene kapacitete.

Prikaz sučelja zaposlenici profil - Insidico

Modul je opremljen funkcijama koje omogućavaju lako pohranjivanje i pristup svim dokumentima zaposlenika. Bilo da je riječ o ugovorima, certifikatima ili platnim listama, svaki dokument je sigurno pohranjen i može se lako dohvatiti u nekoliko klikova.

Evidencija troškova vezanih uz svakog zaposlenika, od plaća do dodatnih beneficija ili troškova obuke, omogućava korisnicima da dobiju sveobuhvatne informacije o troškovima povezanima s ljudskim resursima, čime korisnicima pruža potpunu sliku o radnim troškovima.

Gradilišta:

Modul “Gradilišta” unutar Insidico, na prvom mjestu, kroz intuitivno korisničko sučelje omogućava lak unos svih bitnih informacija o gradilištu. Građevinske dozvole, tehnički crteži, ugovori i druge bitne dokumentacije mogu se sigurno pohraniti, smanjujući rizik od gubitka ili oštećenja. Osim toga, integrirana pretraga osigurava da se dokumenti mogu brzo pretražit te su uvijek lako dostupni.

Prikaz sučelja gradilišta- Insidico

S mogućnošću kreiranja, dodjeljivanja i praćenja radnih zadataka, timovi mogu osigurati da se svaki zadatak izvršava prema planu. Povezivanje nacrta i radnih zadataka omogućava timovima da vizualiziraju svaki korak izgradnje, identificirajući potencijalne prepreke, kao npr. propuštanje zadanih rokova, prije nego što postanu problem.

Prikaz sučelja nacrti- Insidico
Prikaz sučelja radni zadaci- Insidico

Kooperanti:

Modul “Kooperanti” unutar Insidico aplikacije omogućava korisnicima pregled svih kooperanata s kojima su ikada surađivali. Korisnici mogu lako pristupiti informacijama o prethodnim gradilištima, plaćanjima i drugim ključnim aspektima suradnje s kooperantima. Ovo omogućava korisnicima da imaju potpunu povijest suradnje na dohvat ruke, uključujući podatke o gradilištima na kojima su radili zajedno, trajanju, postignutim rezultatima i ocjenama suradnje.

Prikaz sučelja kooperanti- Insidico

Uz to, grafikoni plaćanja pružaju brz i jasan uvid u financijske odnose s kooperantima, olakšavajući planiranje i donošenje odluka. Integracija s drugim modulima Insidico aplikacije omogućava korisnicima da lako prate doprinos svakog kooperanta različitim gradilištima, čime se olakšava evaluacija i donošenje odluka o budućoj suradnji.

Prikaz sučelja profil kooperanta- Insidico

Uz ovaj modul, građevinske tvrtke mogu maksimizirati produktivnost i efikasnost suradnje s kooperantima, osiguravajući da svako gradilište bude uspješno i isplativo.

Vozila i strojevi:

Modul “Vozila i Strojevi” unutar Insidico aplikacije kroz omogućava korisnicima brz i jednostavan unos svih informacija vezanih za vozila i strojeve.

Prikaz sučelja vozila- Insidico
Prikaz sučelja strojevi- Insidico

Detalji poput marke, modela, godine proizvodnje, tehničkih karakteristika, i statusa servisiranja za svaki stroj ili vozilo lako su dostupni. Osim toga, moguće je priložiti fotografije i druge relevantne dokumente za svaku jedinicu.

Grafikoni korištenja strojeva pružaju korisnicima jasan vizualni prikaz korištenja i produktivnosti tijekom vremena, dok centralizirana pohrana svih relevantnih dokumenata olakšava pristup i organizaciju.

Modul nudi detaljan uvid u sve financijske aspekte povezane s vozilima i strojevima. Bilo da se radi o troškovima goriva, servisa, dijelova, osiguranja ili amortizacije, sve je precizno dokumentirano. Uz vođenje detaljnog dnevnika vožnje, korisnici mogu pratiti specifične podatke o svakoj vožnji, kao što su ruta i svrha vožnje.

Evidencija radnih sati za strojeve omogućava korisnicima da učinkovito prate koliko je vremena određeni stroj proveo na poslu. Ovim putem, korisnici mogu učinkovito pratiti produktivnost stroja i potrebu za održavanjem.

Prikaz sučelja profil stroja- Insidico

Sve ove informacije zajedno pružaju korisnicima sve što im je potrebno za maksimalno iskorištavanje i upravljanje njihovom opremom, uz minimalne operativne troškove.

Financijska nadzorna ploča:

Kroz modul “Financije” u Insidico aplikaciji korisnici mogu u stvarnom vremenu pratiti i analizirati sve troškove i prihode povezane s gradilištima.

Modul omogućava korisnicima da detaljno analiziraju troškove, uključujući materijalne troškove, rad, kooperante i upotrebu strojeva i vozila.

Korisnici mogu dobiti jasan uvid u prihode generirane kroz gradilišta, prepoznati najisplativija i analizirati trendove prihoda kroz vremensko razdoblje. Modul nudi alate koji omogućavaju korisnicima izračunan profitabilnosti svakog pojedinog gradilišta.

Prikaz sučelja financijske nadzorne ploče- Insidico

Na taj način, direktor tvrtke dobiva neposredan uvid u financijsko stanje svakog gradilišta putem kojeg može, u svakom trenutku, provjeriti je li gradilište u dobitku ili gubitku, koliko je od ugovorene vrijednosti naplaćeno i koliki iznos preostaje za naplatu.

Pored toga, postoji mogućnost dodavanja prilagođenih kategorija kako bi tvrtke mogle bolje prilagoditi modul svojim specifičnim potrebama. Tako korisnici mogu prepoznati glavne troškove i prilagoditi svoje strategije kako bi optimizirali budžet.

Prikaz sučelja financijska nadzorna ploča- Insidico

Uz integraciju s drugim modulima unutar Insidico aplikacije, poput modula “Kooperanti”, “Vozila i Strojevi”, i “Zaposlenici”, modul “Financije” pruža sveobuhvatan pogled na financijsko stanje tvrtke. Ova integracija osigurava da sve financijske informacije budu ažurirane u stvarnom vremenu, omogućujući direktorima tvrtki donošenje odluka temeljenim na najnovijim podacima.

Upoznajte Insidico

Jasno je da tehnologija sve više oblikuje način na koji radimo i komuniciramo, a digitalna transformacija postaje sve važniji aspekt za održavanje konkurentnosti i učinkovitosti. U tom kontekstu, Insidico aplikacija predstavlja se kao ključna inovacija koja transformira način upravljanja u građevinskoj industriji.

Ukoliko želite saznati više o Insidico aplikaciji, kontaktirajte nas na e-mail matej@insidico.com ili odredite termin za personaliziranu prezentaciju uživo ili putem našeg online kalendara.

Kontaktirajte nas

Mob: +38595 378 2842

Mail: matej@insidico.com

Registracija

Nakon unosa podatka kontaktirat ćemo Vas kako bismo kreirali Vaš Insidico korisnički račun.